L5 en L6: Ruimteklassen, dag 3.

SOS Houston! Hier nog een laatste bericht vanuit ons space station:

Vandaag hebben de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar hun ruimtereis afgerond. Hieronder een korte samenvatting van wat ze deze voormiddag nog deden:
– We begonnen onze dag met een speciale gebeurtenissen: het vieren van Juf Lieses verjaardag. Gelukkige verjaardag juf Liese!
– Naast feesten, gingen we verder met de orde van de dag. Alle raketten die werden gemaakt door onze bijna-ruimtereizigers werden gelanceerd. Sommige groepen deden vandaag de missie waarbij ze konden ervaren hoe het was om verantwoordelijk te zijn voor het lanceren van een echte ruimteraket. Andere groepen maakten dan weeral kennis met de G-kracht die ze konden voelen door een stevige rit te maken in de rotor.
– ‘s Middags kregen we nog een stevige maaltijd waar velen onder ons enorm van genoten: vissticks met puree en groentjes.
Na deze stevige maaltijd, maakten we ons klaar om terug te keren naar onze uitvalsbasis. Na een veilige rit, zijn we omstreeks half vier terug geland in onze vertrouwde omgeving: GBS De Straal.

Dankzij het grote enthousiasme en de nieuwsgierigheid van onze leerlingen, mogen ze zich na deze driedaagse ECHTE ruimtevaarders noemen. Helemaal klaar om zo in hun eigen raket te stappen en de ruimte rondom ons te gaan verkennen. Dit kan bewezen worden door het diploma dat ze uiteindelijk allemaal in ontvangst mochten nemen.

Zweverige en zuurstofvolle groetjes
Alle enthousiast leerlingen van L5 en L6 en de leerkrachten

Klik voor foto’s.

 

L5 en L6: Ruimteklassen, dag 3.

Binnenkort