Bezoek van Sinterklaas.

Op zijn verjaardag kwam Sinterklaas bij ons op bezoek. Hij kwam aangereden met een oldtimer. Onderweg had hij juf Jennifer opgepikt, zij had pech met haar fiets.

Hij vertelde dat hij zijn Zwarte Pieten kwijt was. Wij hadden al wel gemerkt dat er op school rare dingen gebeurden, nl. ineens luide muziek tijdens de middag, overal zwarte handen, … En we hadden ze precies ook al door het dakraam zien zwaaien toen we naar het scoutsplein wandelden.

In de turnzaal was de grootste Zwarte Piet in z’n eentje aan het dansen. De anderen waren nog boven. Enkele kinderen gingen hen halen zodat ze beneden konden verder feesten.

Alle kleuters en de leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar hadden een dansje, liedje of versje voorbereid.  Dat toonden ze fier aan de Sint. Als beloning kregen ze allemaal een zak vol speelgoed.

De andere leerlingen kregen de Sint en zijn Pieten nog in de klas op bezoek. De Sint nam telkens even de tijd om te lezen wat er over hen in zijn grote boek stond. Nadien kregen zij ook nog cadeautjes.

Tot volgend jaar, Sinterklaas en Zwarte Pieten!

Klik voor foto’s!

 

Bezoek van Sinterklaas.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort