K2: Allemaal borstels.
Grote en kleine borstels,  harde en zachte borstels, een afwasborstel, een flessenborstel, een haarborstel, een paardenborstel, een tandenborstel, een plumeau, een stoffer en blik, een verwarmingsborstel, een doucheborstel, een make-upborsteltje, een wenkbrauwborstel, een baardenkwast, penselen in alle groottes en diktes, … onze winkel lag er deze week mee vol.
Hiermee zijn we dan snel aan de slag gegaan. We hebben wat geëxperimenteerd met verschillende soorten borstels en verf, we hebben geschilderd met penselen op een helm.  Dit was zo cool maar echt niet zo makkelijk dan het eruit ziet. De kinderen stonden zelfs aan te schuiven om aan de beurt te komen.
Samen met een vriendje zijn we gaan schilderen met een verfborstel aan een touw. Hiervoor was echte samenwerking vereist.
Maar ook in de speelhoeken hebben we met de borstels gespeeld en geleerd. In de blokkenhoek hebben we duploblokken gesorteerd op kleur door ze naar het juiste vlak te borstelen.
Op het krijtbord zijn we met een nat penseel over de lijnen van tekeningen gegaan. In de zandtafel zijn we zoals archeologen gaan zoeken naar schatten en moesten voorzichtig het zand wegvegen tot we iets te zien kregen.
De pony’s werden een goed gekamd en geborsteld en in de poppenkamer werd goed geschilderd en gepoetst.
Kijk maar mee…
K2: Allemaal borstels.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort