Sinterklaas op bezoek!

Vorige week kregen we op school een brief van de Sint. Hier stond in dat zijn Zwarte Piet Rio verliefd was op een juf van onze school. Maandag en dinsdag werden er cadeautjes bezorgd op school met enkele tips: Het was een lieve juf, zo zacht als de knuffelbeer die we kregen, er kwamen snoepjes voor zijn mooiste blonde bonita, …

Vanochtend kwam de Sint toe in zijn mooie auto samen met zijn Zwarte Pieten. Eerst reden ze voorbij onze school .. tot Piet Rio ‘STOP’ riep. Hij had de juf, waar hij op verliefd was, gezien. Zwarte Piet Rio wilde de hele tijd naar zijn hartendiefje lopen, maar Sinterklaas en de andere Zwarte Pieten hielden hem tegen.

De kinderen van de school hadden allemaal leuke dansjes, versjes, liedjes en zelfs een filmpje voorbereid voor de Sint en zijn Pieten. Na de optredens moesten alle blonde juffen naar voren komen. Piet Rio las zijn gedicht voor .. Al snel werd duidelijk op welke juf hij verliefd was. Een blonde juf die alle letters leerde aan de kinderen, met 21 kinderen in de klas, …

Maar juf Ine was niet verliefd op Rio en ze kon toch niet zomaar mee naar Spanje verhuizen. Wat dan met die 21 bengeltjes in het 1e leerjaar? Maar niet getreurd, Zwarte Piet Rio kreeg nadien van alle juffen een heel dikke knuffel en was meteen weer vrolijk.

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten gingen nadien ook nog even langs in alle kleuterklassen en in het eerste en het tweede leerjaar, wat was dat fijn!

klik hier voor foto’s.

 

 

Sinterklaas op bezoek!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort