Sinterklaasfeest.

Maandag ontvingen we een brief van de Sint waarin hij vermeldde dat alles wat lastig werd voor hem. Hij was op zoek naar vervanging. Elke klas moest iets voorbereiden om na te gaan of iemand van ons misschien de Sint zou kunnen opvolgen.

Sinterklaas kwam binnen in een rolstoel. Het ging echt niet zo goed met hem. Hij controleerde of we allemaal op de uitdaging waren ingegaan. Hij toonde telkens dat hij het allemaal  nog wel kon, maar niet meer zo vlot of veilig.

De peuters moesten tonen dat ze konden paardrijden.  Over het dak lopen, dat deden de kleuters van de eerste kleuterklas. De kleuters van de 2de en 3de kleuterklas toonden dat ze konden zingen en dansen tegelijk. De eersteklassers konden mooier tekenen en schilderen dan de Sint. In het 2de leerjaar hadden ze volop geoefend om met allerlei dingen te jongleren. Pakjes inpakken, dat kunnen de derdeklassers. Die van het 4de konden een liedje zingen met bewegingen erbij. In het 5de hadden ze een leuk gedicht gemaakt. En ten slotte brachten de jongens en meisjes van het zesde hun wensen in het Frans.

De Sint was zeer blij met wat hij allemaal gezien en gehoord had. Maar er werd toch besloten dat hij het nog een jaartje ging volhouden. Oef!

Elke klas kreeg een goedgevulde zak met leuke cadeautjes, waarmee in de klas volop kan gespeeld worden.

Klik voor foto’s.

Sinterklaasfeest.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort