L5: Sportdag

 

Ook het vijfde leerjaar kon zich uitleven op de sportdag. Ook wij mochten kennis maken met verschillende sporten. We startten de dag met hockey. Eerst wat technieken leren en dat dan achteraf toepassen in een leuk wedstrijdje tegen elkaar. Gelukkig konden we elkaar de overwinning gunnen. Deze was van korte duur want we werden al snel verwacht bij de volgende activiteit. Dat was de oriëntatieloop. Groepen maken, kaarten verdelen en lopen maar. Op zoek naar de verschillende aangeduide punten om alle vakjes op de kaart te vullen. Wie was er als eerste terug met een volle kaart?

Hierna konden we genieten van ons middageten. Omdat er nog wat tijd over was, konden we even afkoeling zoeken in het water. Nadien konden we ons op het zand uitleven met beachnetbal. Na het netballen, mochten we op de matten Braziliaans worstelen. Twee per twee leerden we allerlei trucjes om de andere neer te halen, zonder deze pijn te doen. Tot slot mochten we gaan dansen.

Iedereen heeft deze dag super hard zijn/haar best gedaan! Ook wanneer we iets minder leuk vonden, hebben we ons toch volledig ingezet! Wat een fijne dag!

Klik voor foto’s.

L5: Sportdag

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort